Destinia Mobiel
Nu beschikbaar in 20 talen!

Hotel Foya Branca

Hotel Foya Branca
Sao Pedro Bay - Sao Pedro-san Vicente - Kaapverdië
TripAdvisor reviews
3.5 Gebaseerd op beoordelingen van 81 reizigers

Foya het hotel van de brancatoevlucht bestaat uit een gebied van30 000m². Het is volkomen plaatste binnen het omringende milieu, bijhet aantrekkelijkste strand op het eiland, in de baai van sao pedro isde toegang van mindelo zeer gemakkelijk en dichtbijgelegen, om de tweeuren de hotelaanbiedingen de vrije busdienst aan en van mindelo, heefthet trillende kapitaal de toevlucht 52 zeer ruime dubbele ruimten, diebij de laatste vernieuwing in 2005, zij allen hebben seaviews en zijnzeer elegant zijn geconstrueerd en eigentijds in ontwerp er ook 17ondergeschikte reeksen zijn en 4 enige reeksen, allen uitgerust metairconditioning, tv, de telefoon, minibar, veilig en hairdrier. Daar 6villa's, elk van hen met 2.
. 3 of 4 zijn restaurant, twee staven en eensnack-staaf. 3 is zwembaden, één van hen voor kinderen metdekstoelen en de kinderen van patioparaplu's hebben hun eigen daargemalen spel is een van het geschiktheidscentrum en tennis hof evenalseen duik scholl en huur van windsurfequippment voor cliënten. Eenideale toevlucht voor kalme stranddagen in al confort en in eenaardige atmosfeer.

Beschikbaarheid - Vul de datums in voor informatie over kamers en prijzen

Terug

Foya Branca accommodatiediensten


Terug

Locatie van de Foya Branca accommodatie

Aangeven op de kaart    

Terug

Beoordelingen van de Foya Branca accommodatie


Terug

Deel het

 
[X] Met het gebruik van onze cookies en die van andere partijen kunnen wij u de beste browse-ervaring bieden, onze service verbeteren en u advertenties laten zien die beter bij uw voorkeuren passen. Als u het hiermee eens bent, ga dan verder met browsen. Meer informatie