Ga naar hoofdinhoud

Hotels in Zahara de los Atunes

.  
.

Zahara de los Atunes: 14 accommodaties beschikbaar

Zie kaart

Hotel El Cortijo de Zahara THe Senses Collection Stars

Zahara de los Atunes 3,6 km van het stadscentrum Score: 3.5 / 5 273 reviews
from 45

Apartamentos Zahara Sol 1 Key

Zahara de los Atunes 70 m van het stadscentrum Score: 3 / 5 69 reviews
from 27

Hotel Meliá Atlanterra Stars

Zahara de los Atunes 3,3 km van het stadscentrum Score: 3.5 / 5 913 reviews
from 62

Hotel Gran Sol Stars

Zahara de los Atunes 351 m van het stadscentrum Score: 0 / 5 0 reviews
from 34

Puerto Zahara

Zahara de los Atunes 2,6 km van het stadscentrum Score: 0 / 5 0 reviews
from 32

Hotel Atlántico Stars

Zahara de los Atunes 3,4 km van het stadscentrum Score: 0 / 5 0 reviews
from 50

Miramar Apartamentos de Lujo 1 Key

Zahara de los Atunes 4,9 km van het stadscentrum Score: 0 / 5 0 reviews
from 139

Hospederia Zahara 2 Keys

Zahara de los Atunes 456 m van het stadscentrum Score: 3 / 5 68 reviews
from 29

Hotel Pozo del Duque Stars

Zahara de los Atunes 423 m van het stadscentrum Score: 3.5 / 5 153 reviews
from 27

Hotel Antonio Stars

Zahara de los Atunes 923 m van het stadscentrum Score: 4 / 5 99 reviews

Hotel El Varadero Stars

Zahara de los Atunes 3,4 km van het stadscentrum Score: 3 / 5 119 reviews
from 64

Hotel Avenida Playa Stars

Zahara de los Atunes 306 m van het stadscentrum Score: 0 / 5 0 reviews
from 29

Hotel Doña Lola Stars

Zahara de los Atunes 349 m van het stadscentrum Score: 4 / 5 104 reviews
from 31

Hotel Antonio II Stars

Zahara de los Atunes 911 m van het stadscentrum Score: 0 / 5 0 reviews
from 82

Accommodatie in Zahara de los Atunes

Ten zuiden van Cadiz liggen de ongerepte stranden van Zahara de los Atunes, vanaf het nabijgelegen dorp Barbate tot Cabo Plata of Atlanterra, dat al tot grondgebied Tarifa behoort.
Het aantrekkelijke van dit vissersdorpje zijn de ongerepte stranden: de Playa de Cañillos is het eerste strand dat we tegenkomen, vlakbij Barbate. Dit strand is beperkt toegankelijk omdat het militair gebied is, maar in de zomerperiode is de toegang vrij. Op dit strand vindt u niet de gebruikelijke diensten en accommodatie, maar het water is zuiver en het strand heeft fijn goudkleurig zand. Omwille van de door het leger opgelegde beperkte toegang blijft dit strand nog vrij ongerept.
Het volgende strand op onze weg is de Playa de Zahara, een 6 kilometer lang strand tot de Cabo de Gracia. In dit gebied zijn de meeste toeristen geconcentreerd op de witte zandduinen die uitgeven op het strand. Het is een open gebied, onderhevig aan de Levante oostenwind, waardoor het ideaal is voor het beoefenen van watersporten zoals windsurf. Het strand heeft de blauwe vlag van de EU. In de zomer staat het er vol strandtentjes en is er allerlei accommodatie.
Aanpalend aan dit strand ligt het gekende Playa de los Alemanes of Duitse strand. Dit strand bevindt zich aan de voet van een bergflank vol bungalows. Er zijn geen cafés noch restaurants in de buurt omdat het bevolkt wordt door de inwoners van de omliggende verkavelingen. Toch is het de moeite waard om even voorbij te komen en de vuurtoren van Cabo de Gracia te bezoeken.
Tenslotte hebben we de Playa del Cañuelo, ook een militair gebied met een vrij moeilijke toegang. Dit strand ligt voorbij de Cabo de Gracia en net zoals op het strand van Cañillos zijn er ook hier geen voorzieningen. Het is een ongerept strand waar u kunt duiken of vissen. Een mooi dennenbos reikt tot aan de rand van het strand.
Bij het vallen van de avond lopen de dorpsstraten vol toeristen die een wandeling maken langs het strand van Zahara of iets gaan drinken in een strandbar. Johnny en Atlanterra hebben Thaise hutten waar u kunt uitrusten terwijl u van de zonsondergang geniet.
Rond Zahara krioelt het van de strandcafeetjes, flamencobars, pubs en disco’s, die tot 6 uur ’s ochtends open blijven en waar pret verzekerd is. Vaak ontstaan er ook spontane party’s op het strand, die deel uitmaken van het vermaak in deze streek. We kunnen u het strandcafé ”La Gata” aanbevelen, een klassieke plaats met life vertoningen.
Vanuit Zahara de los Atunes kunt u mooie uitstappen doen naar de nabijgelegen dorpen zoals Conil en Barbate of naar Cadiz. Zahara is op zich een klein vissersdorpje dat in de jaren 80 bezoek van toeristen begon te ontvangen. In dit dorp hebben veel beroemde personen zich teruggetrokken. Het is nog niet overspoeld door massatoerisme, hoewel de toeristische attracties blijven groeien. Als u een typisch vissersdorp zoekt, dan bent u op de juiste plaats, een eenvoudige plek waar u kunt genieten van een wandeling te paard.