Ga naar hoofdinhoud

Hotels in Zahara de los Atunes

Gemiddelde prijs voor een hotel per nacht en volgens categorie in Zahara de los Atunes voor de volgende weken

1 sterhotel 1 Ster 2-sterrenhotel 2 Sterren 3-sterrenhotel 3 Sterren 4-sterrenhotel 4 Sterren
18-09-17 - 24-09-17 1 sterhotel 1 Ster 46 2-sterrenhotel 2 Sterren 41 3-sterrenhotel 3 Sterren 40 4-sterrenhotel 4 Sterren 57
25-09-17 - 01-10-17 1 sterhotel 1 Ster 45 2-sterrenhotel 2 Sterren 38 3-sterrenhotel 3 Sterren 38 4-sterrenhotel 4 Sterren 51

Richtprijs (gebaseerd op zoekopdrachten van gebruikers) per persoon per nacht uitgaande van het voordeligste tarief.

Zahara de los Atunes: 14 accommodaties beschikbaar

Zie kaart
ir

Hotel Meliá Atlanterra

Sterren
Zahara de los Atunes 3,3 km van het stadscentrum Score: 3.5 / 5 913 beoordelingen
ir

Hotel El Cortijo de Zahara

Sterren
Zahara de los Atunes 3,6 km van het stadscentrum Score: 3.5 / 5 273 beoordelingen
ir

Hotel Gran Sol

Sterren
Zahara de los Atunes 351 m van het stadscentrum
ir

Apartamentos Zahara Sol

1 Ster
Zahara de los Atunes 70 m van het stadscentrum Score: 3 / 5 69 beoordelingen
ir

Hotel El Varadero

Sterren
Zahara de los Atunes 3,4 km van het stadscentrum Score: 3 / 5 119 beoordelingen
ir

Hotel Avenida Playa

Sterren
Zahara de los Atunes 306 m van het stadscentrum
ir

Hotel Pozo del Duque

Sterren
Zahara de los Atunes 423 m van het stadscentrum Score: 3.5 / 5 153 beoordelingen
ir

Hotel Doña Lola

Sterren
Zahara de los Atunes 349 m van het stadscentrum Score: 4 / 5 104 beoordelingen
ir

Hotel Antonio

Sterren
Zahara de los Atunes 923 m van het stadscentrum Score: 4 / 5 99 beoordelingen
ir

Hotel Atlántico

Sterren
Zahara de los Atunes 3,4 km van het stadscentrum
ir

Miramar Apartamentos de Lujo

1 Ster
Zahara de los Atunes 4,9 km van het stadscentrum
ir

Apartamentos Puerto Zahara

2 Sterren
Zahara de los Atunes 312 m van het stadscentrum
ir

Hospederia Zahara

2 Sterren
Zahara de los Atunes 456 m van het stadscentrum Score: 3 / 5 68 beoordelingen
ir

Hotel Antonio II

Sterren
Zahara de los Atunes 911 m van het stadscentrum

Accommodatie in Zahara de los Atunes

Ten zuiden van Cadiz liggen de ongerepte stranden van Zahara de los Atunes, vanaf het nabijgelegen dorp Barbate tot Cabo Plata of Atlanterra, dat al tot grondgebied Tarifa behoort.
Het aantrekkelijke van dit vissersdorpje zijn de ongerepte stranden: de Playa de Cañillos is het eerste strand dat we tegenkomen, vlakbij Barbate. Dit strand is beperkt toegankelijk omdat het militair gebied is, maar in de zomerperiode is de toegang vrij. Op dit strand vindt u niet de gebruikelijke diensten en accommodatie, maar het water is zuiver en het strand heeft fijn goudkleurig zand. Omwille van de door het leger opgelegde beperkte toegang blijft dit strand nog vrij ongerept.
Het volgende strand op onze weg is de Playa de Zahara, een 6 kilometer lang strand tot de Cabo de Gracia. In dit gebied zijn de meeste toeristen geconcentreerd op de witte zandduinen die uitgeven op het strand. Het is een open gebied, onderhevig aan de Levante oostenwind, waardoor het ideaal is voor het beoefenen van watersporten zoals windsurf. Het strand heeft de blauwe vlag van de EU. In de zomer staat het er vol strandtentjes en is er allerlei accommodatie.
Aanpalend aan dit strand ligt het gekende Playa de los Alemanes of Duitse strand. Dit strand bevindt zich aan de voet van een bergflank vol bungalows. Er zijn geen cafés noch restaurants in de buurt omdat het bevolkt wordt door de inwoners van de omliggende verkavelingen. Toch is het de moeite waard om even voorbij te komen en de vuurtoren van Cabo de Gracia te bezoeken.
Tenslotte hebben we de Playa del Cañuelo, ook een militair gebied met een vrij moeilijke toegang. Dit strand ligt voorbij de Cabo de Gracia en net zoals op het strand van Cañillos zijn er ook hier geen voorzieningen. Het is een ongerept strand waar u kunt duiken of vissen. Een mooi dennenbos reikt tot aan de rand van het strand.
Bij het vallen van de avond lopen de dorpsstraten vol toeristen die een wandeling maken langs het strand van Zahara of iets gaan drinken in een strandbar. Johnny en Atlanterra hebben Thaise hutten waar u kunt uitrusten terwijl u van de zonsondergang geniet.
Rond Zahara krioelt het van de strandcafeetjes, flamencobars, pubs en disco’s, die tot 6 uur ’s ochtends open blijven en waar pret verzekerd is. Vaak ontstaan er ook spontane party’s op het strand, die deel uitmaken van het vermaak in deze streek. We kunnen u het strandcafé ”La Gata” aanbevelen, een klassieke plaats met life vertoningen.
Vanuit Zahara de los Atunes kunt u mooie uitstappen doen naar de nabijgelegen dorpen zoals Conil en Barbate of naar Cadiz. Zahara is op zich een klein vissersdorpje dat in de jaren 80 bezoek van toeristen begon te ontvangen. In dit dorp hebben veel beroemde personen zich teruggetrokken. Het is nog niet overspoeld door massatoerisme, hoewel de toeristische attracties blijven groeien. Als u een typisch vissersdorp zoekt, dan bent u op de juiste plaats, een eenvoudige plek waar u kunt genieten van een wandeling te paard.