Ga naar hoofdinhoud

Hotels in Isla Cristina

.  
.

Isla Cristina: 9 accommodaties beschikbaar

Zie kaart

Occidental Isla Cristina 4 Keys

Isla Cristina 494 m van het stadscentrum Score: 4 / 5 1506 reviews
from 29

Hotel Sensimar Isla Cristina Palace & Spa - Adults Only Stars

Isla Cristina 1,2 km van het stadscentrum Score: 4 / 5 171 reviews
from 59

Hotel Plata Stars

Isla Cristina 1,5 km van het stadscentrum Score: 3 / 5 7 reviews

Apartamentos Paraíso Playa 2 Keys

Isla Cristina 5,4 km van het stadscentrum Score: 4 / 5 54 reviews

Aparthotel Altur Ipanema 2 Keys

Isla Cristina 7,8 km van het stadscentrum Score: 1 / 5 2 reviews

Apartamentos AirBeach Isla Cristina

Isla Cristina 896 m van het stadscentrum Score: 0 / 5 0 reviews

Apartamento Urb Las Salinas En Islantilla

Isla Cristina Score: 0 / 5 0 reviews

Apartamentos Altur Las Americas

Isla Cristina 262,2 km van het stadscentrum Score: 0 / 5 0 reviews

Accommodatie in Isla Cristina

Isla Cristina is een dorpje dat uitkijkt op de Costa de la Luz in Huelva. De ‘lichtkust’ doet haar naam wel eer aan want het dorpje geniet 3.000 uren zon per jaar.
Alle straten van dit vissersdorp leiden naar zee, waar we kunnen wandelen langs de Paseo de las flores of men het Casa Patio San Francisco kan bezoeken of ook nog het natuurpark van de Marismas. We mogen niet vergeten een traditioneel bezoek te brengen aan de vismijn want visvangst is samen met toerisme de voornaamste bron van inkomsten voor de bevolking.
Isla Cristina telt tien stranden die voor elk wat wils bieden, in totaal 12 kilometer fijne, goudkleurige zandstranden. De meest gekende stranden zijn Islantilla, Punta Caimán en la Redondela.
Punta Caimán bijvoorbeeld, strekt zich uit over een aanzienlijke oppervlakte, versmolten met de plantengroei uit de streek en wordt vooral bezocht door nudisten
La Redondela wordt tegen de wind beschermd door rijen rieten schuttingen, wat strandwandelingen heel aangenaam maakt. Het strand van Islantilla is meer aangelegd; er zijn golfbanen, shopping centers …hoewel gepoogd werd van het natuurgebied te respecteren en niet al te erg te wijzigen.
Het nachtelijk vermaak is niet te lawaaierig. In juli worden de feesten van el Carmen gevierd, hoewel het hoogtepunt in februari ligt met de carnavalsvieringen. In de zomer blijven sommige pubs open hoewel de meeste jonge mensen elkaar ontmoeten bij een drank of de typische ‘botellón’ nabij het strand, op de maat van hun favoriete muziek.