Ga naar hoofdinhoud

Vluchten aan Barcelona van Edinburgh

Vind goedkope vluchten
 

Vluchten aan Barcelona van Edinburgh

Vluchten Edinburgh - Barcelona vlieg van Edinburgh naar Barcelona tegen de beste marktprijzen. Vluchten van Edinburgh (Edinburgh) naar Barcelona (Barcelona-El Prat) met Destinia. Om beschikbaarheid te zoeken en uw vlucht te reserveren Edinburgh - Barcelona kijkt u naar het kader hierboven en selecteer een vertrekdatum en de datum van terugkeer wanneer u dit wenst. U kunt ook verschillende vliegtuigtickets tegelijkertijd kopen Edinburgh (luchthaven van Edinburgh) - Barcelona (luchthaven van Barcelona-El Prat) en het aantal volwassenen, kinderen en babies selecteren. U kunt een filter instellen voor het type vlucht indien u alleen rechtstreekse vluchten wenst naar Edinburgh - Barcelona, verschillende bestemmingen of luchtbruggen.

Informatie

Tussen Edinburgh en Barcelona ligt een afstand van 1665 kilometer, voor een vlucht van ongeveer 02:23 uur (de tijd kan variëren naargelang de climatologische omstandigheden of de vluchtroutes)

Luchthavens in de buurt van Barcelona

Barcelona-El Prat (BCN):

De afstand tussen de luchthaven van Barcelona-El Prat naar het centrum van Barcelona bedraagt 12,285 Km

Hotels in de buurt van Barcelona-El Prat luchthaven (BCN)

Alle luchthavens bij Barcelona

Vluchten naar Barcelona

Vluchten naar Barcelona (Spanje) zijn het meest gewild bij gebruikers, in de volgende grafiek tonen we de vluchten vanaf enkele belangrijke steden naar Barcelona (Spanje) .

Vluchten van Barcelona

Populairste vluchten

Selectie van de luchtvaartroutes die het meest populair zijn bij gebruikers van DestiniaBelangrijkste bestemmingen in Spanje

Reserveer nu uw vluchten van Barcelona (Spanje) naar de meest belangrijke steden ter wereld. In het kader onderaan ziet u de vluchten vanuit Barcelona (Spanje) naar de meest belangrijke steden.

Lijst

Kaart

Weer

Weerbericht voor vandaag: ()

Previsión del tiempo para hoy: Edimburgo

2°C

  • 8 km/h - viento
Weerbericht voor vandaag: ()

Previsión del tiempo para hoy: Barcelona

9°C

  • 15 km/h - viento