Ga naar hoofdinhoud

Vluchten aan Mataram van Yogyakarta

Vind goedkope vluchten
 

Vluchten aan Mataram van Yogyakarta

Vluchten Yogyakarta - Mataram vlieg van Yogyakarta naar Mataram tegen de beste marktprijzen. Vluchten van Yogyakarta (Jogjakarta) naar Mataram (Mataram - Selaparang) met Destinia. Om beschikbaarheid te zoeken en uw vlucht te reserveren Yogyakarta - Mataram kijkt u naar het kader hierboven en selecteer een vertrekdatum en de datum van terugkeer wanneer u dit wenst. U kunt ook verschillende vliegtuigtickets tegelijkertijd kopen Yogyakarta (luchthaven van Jogjakarta) - Mataram (luchthaven van Mataram - Selaparang) en het aantal volwassenen, kinderen en babies selecteren. U kunt een filter instellen voor het type vlucht indien u alleen rechtstreekse vluchten wenst naar Yogyakarta - Mataram, verschillende bestemmingen of luchtbruggen.

Informatie

Tussen Yogyakarta en Mataram ligt een afstand van 640 kilometer, voor een vlucht van ongeveer 00:55 uur (de tijd kan variëren naargelang de climatologische omstandigheden of de vluchtroutes)

Luchthavens in de buurt van Mataram

Mataram - Selaparang (AMI):

De afstand tussen de luchthaven van Mataram - Selaparang naar het centrum van Mataram bedraagt 4,451 Km

Hotels in de buurt van Mataram - Selaparang luchthaven (AMI)

Alle luchthavens bij Mataram

Populairste vluchten

Selectie van de luchtvaartroutes die het meest populair zijn bij gebruikers van DestiniaBelangrijkste bestemmingen in Indonesië

Reserveer nu uw vluchten van Mataram (Indonesië) naar de meest belangrijke steden ter wereld. In het kader onderaan ziet u de vluchten vanuit Mataram (Indonesië) naar de meest belangrijke steden.

Lijst

Kaart

Weer

Weerbericht voor vandaag: ()

Previsión del tiempo para hoy: Yogyakarta

26°C

  • 7 km/h - viento
Weerbericht voor vandaag: ()

Previsión del tiempo para hoy: Mataram

29°C

  • 2 km/h - viento