Ga naar hoofdinhoud

Vluchten aan Nelson van Dunedin

Vind goedkope vluchten
 

Vluchten aan Nelson van Dunedin

Vluchten Dunedin - Nelson vlieg van Dunedin naar Nelson tegen de beste marktprijzen. Vluchten van Dunedin (Dunedin-Momona) naar Nelson (Nelson) met Destinia. Om beschikbaarheid te zoeken en uw vlucht te reserveren Dunedin - Nelson kijkt u naar het kader hierboven en selecteer een vertrekdatum en de datum van terugkeer wanneer u dit wenst. U kunt ook verschillende vliegtuigtickets tegelijkertijd kopen Dunedin (luchthaven van Dunedin-Momona) - Nelson (luchthaven van Nelson) en het aantal volwassenen, kinderen en babies selecteren. U kunt een filter instellen voor het type vlucht indien u alleen rechtstreekse vluchten wenst naar Dunedin - Nelson, verschillende bestemmingen of luchtbruggen.

Informatie

Tussen Dunedin en Nelson ligt een afstand van 559 kilometer, voor een vlucht van ongeveer 00:48 uur (de tijd kan variëren naargelang de climatologische omstandigheden of de vluchtroutes)

Luchthavens in de buurt van Nelson

Nelson (NSN):

De afstand tussen de luchthaven van Nelson naar het centrum van Nelson bedraagt 5,841 Km

Hotels in de buurt van Nelson luchthaven (NSN)

Alle luchthavens bij Nelson

Vluchten van Nelson

Populairste vluchten

Selectie van de luchtvaartroutes die het meest populair zijn bij gebruikers van DestiniaBelangrijkste bestemmingen in Nieuw-Zeeland

Reserveer nu uw vluchten van Nelson (Nieuw-Zeeland) naar de meest belangrijke steden ter wereld. In het kader onderaan ziet u de vluchten vanuit Nelson (Nieuw-Zeeland) naar de meest belangrijke steden.

Lijst

Kaart

Weer

Weerbericht voor vandaag: ()

Previsión del tiempo para hoy: Dunedin

8°C

  • 8 km/h - viento
Weerbericht voor vandaag: ()

Previsión del tiempo para hoy: Nelson

11°C

  • 2 km/h - viento